Zeilen op luxe zeilschepen met ZeilendeSchepen.nl

Zeilen met ZeilendeSchepen.nl

Zeilen is een belevenis. ZeilendeSchepen.nl biedt u de mogelijheid om aan boord te gaan bij de topschepen van de Nederlandse zeilchartervloot. De luxe schepen en hun vriendelijke en kundige bemanning heten u welkom aan boord. Een bedrijfsuitje, een familie evenement of een huwelijk? Wij verzorgen dit op een nautische en professionele manier. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van zeilschepen en hun verschillende arrangementen. Op de site vindt u uitgebreide informatie per schip inclusief vele foto’s en video’s. Mocht u vragen hebben over een schip of een zeilarrangement, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord via telefoon, mail, chat of skype.

Vaargebieden voor zeilen op een zeilschip

ZeilendeSchepen.nl heeft schepen die inzetbaar zijn door heel Nederland. Van Enkhuizen tot Harlingen en van Amsterdam tot Lemmer, wij kunnen uw zeiltocht verzorgen. Een weekendje uitwaaien op de Waddenzee is een favoriete zeiltrip voor veel groepen. Inschepen in Harlingen en dan een dagtocht of een meerdaagse zeiltocht naar Terschelling, Vlieland of Texel.

Een weekend zeilen of een zeilvakantie, alles is mogelijk.

Op het IJsselmeer kunt u als eindbestemming één van de prachtige historische havenplaatsen zoals Hoorn, Enhuizen, Medemblik of Stavoren aanzeilen.  De wind in de zeilen en even weg van de dagelijkse stress. Dat is wat ZeilendeSchepen.nl voor u kan betekenen.

Mogelijkheden

Catering zeilendeschepen.nl

Stijlvol dineren aan boord van de Hartstocht

Iedereen ervaart een tocht op een zeilschip anders. Hierdoor kan de invulling van een zeiltocht op vele manieren worden  benaderd. Zakelijk, sportief of ontspannen? Wij, van ZeilendeSchepen.nl, hebben jarenlange ervaring om uw zeiltocht tot een groot succes te maken. Met de kennis van de schepen, de schippers en hun vaargebied, adviseren en begeleiden wij u in uw keuze. Dit geldt ook voor de uitgebreide catering mogelijkheden.

Bij een aantal zeilschepen is het mogelijk om zelf de kombuis te beheren en met de gehele groep een heerlijke maaltijd te bereiden. Verder bestaat er de mogelijkheid om uw catering door ervaren koks te laten verzorgen.

Bezoek de website

Naar boven