Safari

Een safari vakantie langs meren, rivieren, tropisch regenwoud, savannes, vulkanen, Gorilla’s en Chimpansees. Duizenden nijlpaarden, olifanten, leeuwen en luipaarden. Indrukwekkende boottochten op de Nijl en het Kazinga Channel. Wandelingen door regenwouden, langs meren en dorpjes en beklimming van vulkanen. Kamperen in de wildernis en slapen in het oerwoud. Rondreizen door Zuid-Afrika met hoogtepunten als Pretoria, Kruger NPark, Swaziland, Zululand, Durban, Port Elizabeth, Knysna en Kaapstad. Zuid-Afrika heeft woeste bergen, wilde kusten en stille baaien. Ontmoet in een township de lokale bevolking, rijd paard in het ruige Lesotho, wandel in de Ukhalamba-Drakensbergen en ontdek bruisend Kaapstad. Voor meer nuttige sites over vakantie klik hier…

Top 5 aanbieders van Safari

Adverteren bij DaisyconBeleefAfrika.nl
BeleefAfrika.nl  is dé specialist op het gebied van (rond)reizen in Zuid-Afrika.

Mooiplaats safari lodgeMooiplaats Safari Logde
Mooiplaats Safari Lodge is een door de Nederlandse eigenaren gerunde lodge in het Guernsey Private Nature Reserve in Zuid Afrika.

Adverteren bij DaisyconLuxe Safari Afrika
The Safari Experience is een internet georienteerd bedrijf dat luxe safarireizen organiseert in Tanzania en Kenia.

Uw bedrijf hierUw bedrijf op deze plaats?
Wilt u ook met uw bedrijf in deze lijst van top 5 aanbieders? Bekijk dan onze aantrekkelijke mogelijkheden voor adverteerders.

Naar boven