Krazart: Europese marktplaats voor kunst en creativiteit

Krazart: Europese marktplaats voor kunst en creativiteit

Mekka voor kunstliefhebbers en ‘doeners’

Een schildercursus in Frankrijk, Italië of Portugal, tekenen in Turkije, fotograferen in Griekenland of Spanje? Op www.krazart.com vind je het Europese aanbod op het gebied van kunst en creativiteit. Ben je een fervent kunstliefhebber dan kun je hier je hart ophalen. Maar ook als je op zoek bent naar inspiratie, cursussen en workshops om jouw eigen creativiteit te ontwikkelen, is Krazart een uitstekend kanaal. Van een creatief vakantiearrangement tot een leuk dagje teambuilding. Voor een dagje kunst & cultuur vind je op Krazart een keur aan Kunst- en Atelierroutes en de agenda voor leuke exposities door heel Nederland.

Kunst…
Op Krazart kun je twee kanten op. Zoek je een mooi schilderij of beeld ter verfraaiing van je huis of werkplek? Dan ga je op de homepage van Krazart naar Kunst/Ambachten, kies bijvoorbeeld voor Nederland, en je krijgt kunst in vele verschillende categorieën gepresenteerd. Vind je iets naar je smaak, dan kun je de kunstenaar rechtstreeks benaderen voor meer informatie, een afspraak voor bezichtiging of prijsopgave. Zo brengt Krazart kunstenaars en kunstliefhebbers dichter bij elkaar.

…of creativiteit?
Kies je op de homepage voor Workshops, bijvoorbeeld in Frankrijk, dan kun je een leuk overzicht verwachten van creatieve workshops en cursussen, met en zonder accommodatie, eveneens in vele categorieën. Mede door de ingebouwde Google map onderaan elke workshop kun je de exacte locatie makkelijk en snel bekijken. Heb je die inspirerende vakantie of workshop/cursus waar je naar zocht gevonden, neem gelijk contact op met de organisatie en boek die reis of workshop!

painting-in-italy-fresia-studios-1

Fresia Studios (Klik op de foto voor meer informatie)

sicily-tour-and-painting-workshop-francesco-fontana

Francesco Fontana (klik op de foto voor meer informatie)

Naar boven