Gezondheid

Ziek tijdens vakantie

Het kan u ook overkomen dat u tijdens de vakantie medische hulp nodig heeft. Als je zover van huis bent is het raadzaam om wat eerder naar de dokter te gaan. In de meeste gevallen kun je gewoon bij een arts op het spreekuur terecht zonder eerst een afspraak te maken. Het is verstandig om een EHBO,  reisapotheek met medicijnen mee te nemen voor ziekte, ongelukjes. EHBO en ongemakken. Het hangt van de vakantiebestemming af welke middelen u in de reisapotheek doet. Middelen tegen acute diarree, muggenbeten, een ontsmettingsmiddel om wondjes te ontsmetten zijn noodzakelijk. De kans op maag- en darmstoornissen,  reizigersdiarree kunt u beperken door groenten en fruit te wassen met gesteriliseerd of mineraalwater. Drink vooral geen water uit de kraan maar drink alleen mineraalwater! Reizigers die terugkomen van vakantie met koorts van 38 graden of hoger en griepklachten hebben of binnen 7 dagen ontwikkelen, moeten contact opnemen met hun huisarts. De kans is dan aanwezig dat u de Mexicaanse griep heeft. Steeds meer gevallen van de Mexicaanse Griep duiken in Nederland op, eerst verder weg, nu steeds dichterbij. Op DokterOnline.com blijft het stormlopen met de producten tegen de Mexicaanse Griep.  Tamiflu kunt u hier bestellen 

Top 5 aanbieders van Gezondheid

Adverteren bij DaisyconDokteronline
Dokteronline biedt u een bemiddelingsservice van een arts en apotheek in één. Dokteronline richt zich voornamelijk op lifestyle en schaamte gerelateerde klachten.

Uw bedrijf hierUw bedrijf op deze plaats?
Wilt u ook met uw bedrijf in deze lijst van top 5 aanbieders? Bekijk dan onze aantrekkelijke mogelijkheden voor adverteerders.

Adverteren bij DaisyconBij Voeljegezond.nl
Bij Voeljegezond.nl kan de bezoeker diverse producten bestellen. Afslanken, Fitness, Sport Supplementen, Verzorging, en Vitaminen.

Naar boven