Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

In Groot-Brittannië komt Bed & Breakfast, vaak aangeduid als B&B veel voor. Gasten kunnen overnachten bij gezinnen en mogen soms kiezen of ze hun ontbijt op bed of in de eetkamer van de bewoner(s) willen hebben. Het is een aantrekkelijk alternatief voor kamers in de gebruikelijke hotels. Bovendien is een uitgebreid ontbijt vaak bij de prijs inbegrepen. In Frankrijk gebruikt men de benaming ‘Chambres d’Hôtes‘ en in het Duits ‘Zimmer frei‘. In Friesland wordt de term ‘Bed & Brochje‘ gebruikt. Voor meer nuttige vakantie sites klik hier…

Top 5 aanbieders van Bed & Breakfast

Culinaire vakantie in Zuid FrankrijkCulinair logeren op Domaine el Faig
Een week culinair verwend worden. Een week werkelijk niets doen. Kleinschalig, maximaal 8 gasten. Alleenstaanden geen toeslag.

bedandbreakfast.nlBed & Breakfast Nederland
Bed & Breakfast Nederland biedt een compleet aanbod van kleinschalige accommodaties in alle categorieën van eenvoudig tot zeer luxe.

Uw bedrijf hierUw bedrijf op deze plaats?
Wilt u ook met uw bedrijf in deze lijst van top 5 aanbieders? Bekijk dan onze aantrekkelijke mogelijkheden voor adverteerders.

GasthuisB&B ‘t Gasthuis
Bead & Breakfsst in Bemelen in Limburg. Wandel- en fietsroutes lopen voor het huis. In 10 autominuten bent u in het hart van Maastricht.

Naar boven